Connect with us

Wout van Aert loopt meerdere breuken op: geen Ronde van Vlaanderen en Parijs-Roubaix

Schermafbeelding 2024 03 27 om 15.27.26 e1711549663334

Nederlands Nieuws

Wout van Aert loopt meerdere breuken op: geen Ronde van Vlaanderen en Parijs-Roubaix


woensdag 27 maart 2024 om 17:57

Wout van Aert heeft meerdere breuken overgehouden aan zijn val in Dwars door Vlaanderen. Dat meldt Visma| Lease a Bike op sociale media. Van Aert zal daardoor niet kunnen deelnemen aan de Ronde van Vlaanderen en Parijs-Roubaix. De Amstel Gold Race zal hij eveneens niet gaan betwisten.

De nieuwe edtie van is nu verkrijgbaar! Onze nieuwe 188 pagina’s dikke voorjaars-editie staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Mathieu van der Poel, Lotte Kopecky, Demi Vollering, Sepp Kuss en Matej Mohoric. Verzeker je van jouw exemplaar en voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Van Aert kwam ten val op 67 kilometer van de streep. In de afdaling richting de Kanarieberg ging hij onderuit samen met onder meer Mads Pedersen, Jasper Stuyven en Biniam Girmay. Het was meteen duidelijk dat de schade groot was bij Van Aert. De Belg was ernstig geschaafd op de rug, lag kermend van de pijn op het asfalt en huilde tranen met tuiten. Hij stapte dan ook uit de wedstrijd en werd afgevoerd naar het ziekenhuis,

Sleutelbeen en ribben
Daar bleek dat hij zijn sleutelbeen en meerdere ribben heeft gebroken. Het is nog onduidelijk hoelang Van Aert precies zal moeten herstellen, laat Visma| Lease a Bike weten, maar hij zal in ieder geval een streep moeten zetten door zijn hoofddoelen: de Ronde van Vlaanderen en Parijs-Roubaix. Ook de Amstel Gold Race zal van zijn programma geschrapt worden.

Source link

More in Nederlands Nieuws

To Top