Connect with us

Wederom (vermoedelijke) schietpartij Vlissingen – HVZeeland

Nederlands Nieuws

Wederom (vermoedelijke) schietpartij Vlissingen – HVZeeland


Door: Roland de Jong

VLISSINGEN – De politie onderzoekt opnieuw een mogelijke schietincident in Vlissingen. Als er inderdaad geschoten is, gaat het om de vierde schietpartij in de stad een week tijd.

De politie kreeg rond 21.30 uur de melding dat er knallen waren gehoord bij de Singel. De politie ging vervolgens in de omgeving op zoek en maakte daarna een afzetting rond de Singel. Volgens de politie is geen melding gemaakt van slachtoffers en ook kan nog niet worden bevestigd dat er inderdaad is geschoten. Wel staan op straat enkele pylonen, wat doorgaans duidt op het aantreffen van hulzen.

De Forensische Opsporing (FO) is ter plaatse om sporenonderzoek te doen. Rond 00.30 uur was de omgeving nog altijd afgezet. De Singel is volledig afgesloten tussen de Van Dishoeckstraat en de Paul Krugerstraat. Ook een deel van de Van Dishoeckstraat zelf is afgezet met linten. Via social media roept de politie eventuele getuigen op om zich te melden via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800 – 7000 (gratis).

Schietpartijen
Maandag werd rond 19.15 uur melding gemaakt van schoten in de omgeving van de Minister Lelystraat – Leeghwaterstraat – Pablo Picassoplein. De nacht erop werd rond 04.20 uur geschoten in de Hercules Segherslaan. Dinsdagochtend werd ontdekt dat ook een pand aan de Scheldestraat was beschoten. De politie doet onderzoek naar de incidenten.

Beeldverslag volgt.

Scroll naar beneden voor foto’sSource link

More in Nederlands Nieuws

A2Z ADMINISTRATION

AD

To Top