Connect with us

Verlaten blauwe Ford uit het groen gesleept door gemeente Assen

Nederlands Nieuws

Verlaten blauwe Ford uit het groen gesleept door gemeente Assen


De overwoekerde Ford Focus die al langere tijd geparkeerd stond in Assen is weggesleept. De gemeente heeft daartoe opdracht gegeven, nadat de eigenaar geen actie ondernam, meldt een woordvoerder.

De auto stond ruim twee jaar op een parkeerplaats in de buurt, totdat de eigenaar van die parkeerplaats besloot hem met een heftruck te verplaatsen naar de berm langs de Dr. A.F. Philipsweg. Daar verdween de auto steeds verder in de welig tierende bermbegroeiing. De gemeente Assen vond dat geen fraai gezicht en sommeerde de eigenaar de wagen weg te halen.

Daarvoor kreeg de eigenaar twee weken de tijd, vandaag verliep de deadline. “We hadden de afspraak dat hij hem weg zou halen, dat is niet gebeurd. En dus heeft de afdeling handhaving de auto weggehaald”, laat een gemeentewoordvoerder weten.

De auto wordt nu gestald bij een opslagbedrijf, waar de eigenaar nog weken de tijd heeft om hem alsnog op te halen. “Maar dan moeten we het ook hebben over de wegsleep- en opslagkosten. Het is maar de vraag of dat gaat gebeuren.”

Zo zag de auto er tot voor kort uit:Source link

More in Nederlands Nieuws

A2Z ADMINISTRATION

AD

To Top