Connect with us

Openingsbod van Feyenoord bij Sparta Praag voor Priske

Nederlands Nieuws

Openingsbod van Feyenoord bij Sparta Praag voor Priske


Feyenoord heeft zich vrijdag officieel in Praag gemeld met een openingsbod voor hoofdtrainer Brian Priske. De 47-jarige Deen moet de naar Liverpool vertrokken Arne Slot opvolgen in Rotterdam.

Priske is pas op donderdag tot een volledig persoonlijk akkoord gekomen met Feyenoord. Na die afronding heeft Feyenoord zich direct formeel gemeld bij de directie van Sparta Praag met een eerste officiële aanbieding: het spel is op de wagen.

Priske heeft een wens om assistent-trainers en andere stafleden mee te nemen naar Rotterdam, maar wie dat exact moeten worden is nog niet helemaal duidelijk. Er leven ideeën om stafleden van buiten Sparta Praag mee te nemen naar Rotterdam, aangezien Sparta Praag twee weken voor de seizoensvoorbereiding begint er niet om staat te springen om meerdere stafleden te verliezen.

De Rotterdammers hopen dat een kleine anderhalf miljoen euro voldoende moet zijn om Priske naar Rotterdam te transfereren. De onderhandelingen worden gevoerd tussen Feyenoord directeur Dennis te Kloese en Tomáš Rosický, de sportief directeur van Sparta Praag.

Sparta Praag is op de hoogte van de wens van Brian Priske, die de overstap naar Rotterdam dolgraag wil maken. Het is afwachten hoe de club uit de Tsjechische hoofdstad zich op gaat stellen na de formele toenadering. Komen Feyenoord en Sparta Praag er niet uit, wordt er naar verwachting doorgeschakeld op de naam van Graham Potter. 

De 49-jarige Engelsman met een verleden bij Östersund, Swansea City, Brighton & Hove Albion en Chelsea is transfervrij. Hij voerde al oriënterende gesprekken met Feyenoord, maar kreeg nog geen Rotterdamse aanbieding op zak. Op dit moment is hij echter wel de enige andere overgebleven kandidaat uit het buitenland. Het is aannemelijk dat Feyenoord op de komst van Potter schakelt indien Sparta Praag dwarsboomt.

Feyenoord en Brian Priske verwachten echter dat de deal gesloten wordt met Sparta Praag, na het aangeven van de wensen van de trainer: iets wat Feyenoord recent zelf ook overkwam na concrete toenadering van Shakhtar Donetsk (Marino Pušić) en Liverpool (Arne Slot).Source link

More in Nederlands Nieuws

A2Z ADMINISTRATION

AD

To Top