Connect with us

Nieuwe maandelijks markt in Pietermaai

Nederlands Nieuws

Nieuwe maandelijks markt in Pietermaai


In Pietermaai wordt een nieuwe maandelijkse markt, Pietermaai Vraag & Aanbod Live, georganiseerd. Particulieren en bedrijven kunnen tweedehands spullen verkopen en bezoekers kunnen nieuwe spullen op de kop tikken. De eerste editie is zondag.

De Facebook-pagina ‘Vraag & Aanbod Curaçao’ met bijna 105.000 leden gaat ‘live’ in de Nieuwestraat. De verkoop van bijna alle spullen is toegestaan: van gereedschap tot aan meubels, kleding en zelfs auto’s.

Aan het einde van de dag is het mogelijk om niet verkochte spullen te doneren. Elke maand wordt er een ander goed doel betrokken bij de markt. Daarnaast zal er op de markt een speciale donatiekraam aanwezig zijn waar mensen spullen kunnen achterlaten, die verkocht worden. De opbrengst gaat volledig naar het goede doel.

De prijzen voor een plaats beginnen bij 150 gulden voor een eenpersoons kraam. Voor een gedeelde kraam met iemand anders betalen mensen 200 gulden en een volledige marktstal kost eveneens 200 gulden.

De markt zal elke eerste zondag van de maand plaatsvinden van 10.00 uur ‘s ochtends tot 16.00 uur ‘s middags.Source link

More in Nederlands Nieuws

A2Z ADMINISTRATION

AD

To Top