Connect with us

Miss Universe Curaçao en Bonaire aanwezig bij Colombiaanse Miss Universe-verkiezing

Nederlands Nieuws

Miss Universe Curaçao en Bonaire aanwezig bij Colombiaanse Miss Universe-verkiezing


Miss Universe Curacao Kimberly de Boer en Miss Universe Bonaire Ruby Pouchet zijn gespot in de Colombiaanse stad Barranquilla, waar zij als toeschouwer aanwezig zijn bij Miss Universe Colombia. Betrouwbare bronnen melden dit aan Nu.cw.

De twee vrouwen, die onlangs zijn gekroond tot mooiste van hun eiland, zouden kennis willen opdoen ter voorbereiding op de grote finale eind september in Mexico: Miss Universe. De Colombiaanse variant van de verkiezing heeft het groot aangepakt, want er strijden maar liefst dertig kandidaten om de kroon. De dames komen uit de verschillende departementen van het land. 

De Colombiaanse nieuwswebsite El Espectador meldt dat er tijdens de finale, die zondag plaatsvindt, een selectie wordt gemaakt van 16 kandidaten die doorgaan naar de ‘finaleronde’ van de verkiezing. Zij alleen hebben dan nog kans om Miss Universe Colombia te worden.

De kroon zal uit handen worden gegeven van de winnares van vorig jaar: Camila Avella. Zij was de eerste gehuwde moeder die de titel ‘Miss Universe’ van haar land mocht dragen.Source link

More in Nederlands Nieuws

A2Z ADMINISTRATION

AD

To Top