Connect with us

Mathieu van der Poel zit dag na Ronde-triomf alweer op de fiets

A10 e1711280082777

Nederlands Nieuws

Mathieu van der Poel zit dag na Ronde-triomf alweer op de fiets


maandag 1 april 2024 om 18:28

Mathieu van der Poel vloog zondagavond na zijn derde overwinning in de Ronde van Vlaanderen weer terug naar zijn uitvalsbasis in Spanje. “Ik ga zeker een paar dagen nodig hebben om te herstellen”, vertelde hij na Vlaanderens Mooiste aan WielerFlits. Toch zat de wereldkampioen maandag alweer op de fiets.

De nieuwe edtie van is nu verkrijgbaar! Onze nieuwe 188 pagina’s dikke voorjaars-editie staat vol met schitterende wielerverhalen over o.a. Mathieu van der Poel, Lotte Kopecky, Demi Vollering, Sepp Kuss en Matej Mohoric. Verzeker je van jouw exemplaar en voor slechts € 9,95. Wil je RIDE extra voordelig ontvangen? Neem dan nu een abonnement en ontvang 20% korting!

Op de Instagram-pagina van zijn vriend en trainingsmakker Freddy Ovett zien we een breed lachende Van der Poel op de fiets, tijdens een fietstochtje in zijn trainingsgebied in en rondom Dénia. De renner van Alpecin-Deceuninck zat zondag na de finish van de Ronde van Vlaanderen nog stikkapot, maar lijkt één dag later toch al goed hersteld.

Van der Poel bereidt zich de komende dagen in de Spaanse zon voor op zijn volgende belangrijke voorjaarsafspraak: Parijs-Roubaix. De wereldkampioen hoopt komende zondag zijn titel te prolongeren, nadat hij vorig jaar als eerste over de streep kwam in de ‘Hel van het Noorden.’

Source link

More in Nederlands Nieuws

To Top