Connect with us

Man aangehouden voor meermaals rijden zonder rijbewijs en mogelijke diefstal

Nederlands Nieuws

Man aangehouden voor meermaals rijden zonder rijbewijs en mogelijke diefstal


De politie van Bonaire heeft zondag een 22-jarige man aangehouden voor het herhaaldelijk rijden zonder rijbewijs op een scooter. De aanhouding vond plaats aan de Kaya Gilberto F. Croes, nadat een patrouillewagen hem herkende. Daarop besloten agenten om een controle uit te voeren. 

De man is een bekende van de politie, waardoor ze hem in de gaten hielden en een kijkje namen toen hij bij een autowasstraat stopte. De politie parkeerde naast de verdachte, die zich duidelijk zenuwachtig gedroeg. Agenten vroegen hem zijn rijbewijs en verzekeringsbewijs te laten zien, maar de scooterrijder kon deze documenten niet overhandigen.

De man is hardleers, want bij verder onderzoek bleek dat hij al meerdere keren was aangehouden en was bekeurd voor het rijden zonder rijbewijs. Dit was de derde keer dat hij betrapt werd op het rijden zonder geldig rijbewijs, wat aanleiding gaf tot strengere maatregelen.

Naast het rijden zonder rijbewijs, werd ook de herkomst van de scooter in twijfel getrokken. Verschillende kenmerken van de scooter deden vermoeden dat het voertuig gestolen was. Om deze reden werd de scooter in beslag genomen voor verder onderzoek. 

De zaak wordt momenteel nader onderzocht door de autoriteiten.Source link

More in Nederlands Nieuws

A2Z ADMINISTRATION

AD

To Top