Connect with us

Hartman mist ook start van het nieuwe seizoen bij Feyenoord wegens knieblessure

Nederlands Nieuws

Hartman mist ook start van het nieuwe seizoen bij Feyenoord wegens knieblessure


Hartman mist ook start van het nieuwe seizoen bij Feyenoord wegens knieblessure


Maandag, 1 april 2024 om 14:20
Quilindschy Hartman mist wegens zijn zware knieblessure ook de start van het nieuwe seizoen bij Feyenoord, zo meldt Dennis Kranenburg van RTV Rijnmond maandagmiddag. De linksback komt dit seizoen niet meer in actie en wacht een langdurig herstel, zo meldde Feyenoord zondagavond via de officiële kanalen.Hartman liep de blessure zondagmiddag op in de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht. De 22-jarige Feyenoorder en tevens Oranje-international speelde dit seizoen 38 officiële wedstrijden in clubverband en 4 interlands.

De linksback van Feyenoord probeerde uit alle macht de doorgebroken Niklas Vesterlund af te stoppen, maar haakte de rechtsback van FC Utrecht ongelukkig en kreeg een penalty tegen. Hartman raakte bovendien dus geblesseerd bij die actie.

Vesterlund dacht een-op-een met Feyenoord-keeper Timon Wellenreuther te gaan schieten, maar Hartman zette daar nog net zijn voet voor. Vesterlund schoot daardoor onbedoeld vol op de hakken bij Hartman.

De medische staf van Feyenoord probeerde Hartman nog op te lappen, maar direct was duidelijk dat hij de wedstrijd niet kon vervolgen. Hartman kon het veld wel zelfstandig lopend verlaten, al ging dat niet van harte. Bart Nieuwkoop verving hem.

Hartman was pas net hersteld van een lichte blessure. De vleugelverdediger moest zich twee weken geleden na de wedstrijd tegen sc Heerenveen (2-3 winst), die hij uitspeelde, afmelden voor het Nederlands elftal en gebruikte de interlandperiode om aan zijn herstel te werken.

Na de wedstrijd onthulde trainer Arne Slot dat Hartman in de jeugd bij Feyenoord ook een zware knieblessure had waar hij lang van moest herstellen.

Dit artikel betreft een update van een eerder nieuwsbericht. De reacties onder het bericht kunnen daardoor minder actueel zijn.Source link

More in Nederlands Nieuws

A2Z ADMINISTRATION

AD

To Top