Connect with us

Feyenoord gaat opnieuw voor Gil

whatsapp image 2024 04 11 at 170802

Nederlands Nieuws

Feyenoord gaat opnieuw voor Gil


Feyenoord heeft zich opnieuw gemeld voor de diensten van Bryan Gil Salvatierra, die afgelopen winter ook al concrete belangstelling genoot van de Rotterdammers. Oók nu lopen er weer concrete lijntjes.

Er is door Feyenoord in april al een formeel, concreet voorstel op tafel neergelegd voor de diensten van Gil, die intern wordt gezien als een gewenste ‘versterking aan de bovenkant’. Het segment waarin deze speler zich bevindt, ligt hoog — en dus is de kans op het slagen van een deal laag. Maar dat er al maanden concrete beweging is om de Spanjaard los te weken bij Tottenham Hotspur, staat als een paal boven water.�

Mochten Tottenham en Gil ingaan op het meest recente Rotterdamse voorstel, kan de Spanjaard zich per 1 juli officieel speler van Feyenoord noemen. Het is nog niet duidelijk waar een mogelijke deal op uit zal draaien: zowel huren, kopen, als huren met een koopoptie zijn voor Feyenoord bespreekbaar, maar de Rotterdammers willen versterkingen uit het hoge segment het liefst langdurig aan zich laten verbinden.

Gil staat in de Premier League tot medio 2026 onder contract bij Tottenham Hotspur, wat in de zomer van 2021 maar liefst vijfentwintig miljoen euro voor hem neerlegde bij Sevilla FC. In Engeland kwam Gil nog niet helemaal uit de verf en zag zijn marktwaarde naar zestien miljoen euro dalen.

De Spanjaard speelde vooralsnog tweeënveertig officiële duels voor Tottenham, waarin hij 1.285 speelminuten maakte en twee assists afleverde. Afgelopen winter maakte Gil geen transfer omdat hij zich wilde bewijzen bij Tottenham. Buiten Feyenoord behoorden toen ook Real Sociedad en Brighton & Hove Albion FC tot de concrete gegadigden.

Update 13:02 • Volgens Fabrizio Romano staat Gil zelf niet te springen om een verhuurperiode. Het plan voor aankomende zomer is om óf te blijven, óf een permanente overstap te maken naar een interessant clubproject. Feyenoord valt in dat laatste straatje.

Haalbaarheid: laag / gemiddeldSource link

More in Nederlands Nieuws

A2Z ADMINISTRATION

Advertisement
Advertisement
Advertisement

AD

Trending

Advertisement
To Top