Connect with us

Deelmenu Windows 11 krijgt optie om url en bestanden via qr-code te delen – Computer – Nieuws

2004611192

Nederlands Nieuws

Deelmenu Windows 11 krijgt optie om url en bestanden via qr-code te delen – Computer – Nieuws


Dat laatste heb ik dus nooit met 11 Home.

Op 11 Pro resulteert de kabel eruit wel in een optie voor een lokaal account, maar met Home mag ik alsnog iedere keer commandprompt toveren omdat ook zonder de kabel, hij alsnog een MS account eist.

En dit heb ik al tientallen keren meegemaakt, dus doe ik iets fout of zo? (Nooit Rufus geprobeerd dus die onthoud ik wel, altijd Universal UDB Installer gebruikt tot nu toe)

@!mark het hele MS account pushen zie ik als de grootste “dark pattern”, zou MS sieren als ze het net als Android aanpakken waarbij je account puur voor de extra diensten bedoeld is, en niet dat je PC achter deze account gegijzeld is.

Dus inloggen puur voor de store, office, xbox, mail en ga zo door, maar dat je account gewoon lokaal is (zo heb ik dat in Windows 10 nu, lokaal account voor PC en ingelogd in de store voor mijn games)

Het kan nog steeds in W11, alleen blijft MS die ellendige account pushen voordat je daar komt.

[Reactie gewijzigd door Mizgala28 op 30 maart 2024 13:49]Source link

More in Nederlands Nieuws

A2Z ADMINISTRATION

Advertisement
Advertisement
Advertisement

AD

Trending

Advertisement
To Top