Connect with us

Camera van iPhone 16 gaat op de schop, zo ziet dat eruit

8d5c8929f27197152c23a795c8fd43081598f498

Nederlands Nieuws

Camera van iPhone 16 gaat op de schop, zo ziet dat eruit


Apple zou het camera-eiland in de nieuwe iPhone een nieuw ontwerp geven. De lenzen op de achterkant van de iPhone 16 gaan zeer waarschijnlijk verticaal worden ingedeeld.

Het nieuwe ontwerp is nu ook te zien op een afbeelding van een van de eerste iPhone 16-cases. Sonny Dickson, een bekende Apple-lekker, deelde de foto’s vandaag. Je ziet dat het nieuwe camera-eiland overduidelijk ontworpen is voor cameralenzen die verticaal zijn gepositioneerd. Eerder schreven we al dat de lenzen verticaal worden uitgelijnd.

De uitgelekte beelden lijken het nieuwe ontwerp wederom te bevestigen. De nieuwe opstelling zou beter geschikt zijn voor het opnemen van spatial video, dat beter compatibel is met de Apple Vision Pro-bril.

Van diagonaal naar verticaal

Het nieuwe ontwerp lijkt op dat van het camera-eiland op de iPhone X, iPhone XS en iPhone 11. In 2021 kwam daar kwam verandering in, toen Apple de iPhone 13 uitbracht met diagonaal geplaatst cameralenzen. De twee iPhones die daarna kwamen, hanteerden dezelfde indeling voor de achterste twee camera’s. Apple komt daar zo goed als zeker van terug wanneer de iPhone 16 later dit jaar wordt onthuld.

Lees meer nieuws over Apple en blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief.

Source link

More in Nederlands Nieuws

A2Z ADMINISTRATION

Advertisement
Advertisement
Advertisement

AD

Trending

Advertisement
To Top