Connect with us

Bizarre onthulling in Make Up Your Mind: ‘Droom uitgekomen’ | RTL Boulevard

Thumb MUYM

Nederlands Nieuws

Bizarre onthulling in Make Up Your Mind: ‘Droom uitgekomen’ | RTL Boulevard


In de tweede aflevering van ‘Make Up Your Mind’ weten de panelleden niet wat hun overkomt. De onthulling van één van de dragqueens is zo schokkend dat ze allemaal van hun stoel vliegen en dat terwijl Fred van Leer (47) en Jeroen van der Boom (51) zeker waren van hun antwoord.

“Het komt uit mijn hart”

Ans Worst maakt met haar sexy rode outfit direct een goede indruk op de vakjury en de panelleden. “Wat een beeldige meid”, zegt Fred. Ze zien al wel direct dat deze BN’er niet vaak op hakken loopt, want ‘ze liep niet heel makkelijk’.

Gelukkig kan Ans het tijdens haar optreden dubbel en dwars goedmaken, want zelfs Envy Peru krijgt kippenvel van haar. “Ik vind het heel knap.” Toch haalt ze van de vakjury niet genoeg stemmen om door te gaan en zal ze zichzelf moeten onthullen. “Dit is een hele lastige”, benadrukt Carlo Boszhard nog even.

En dan krijgen Fred en Jeroen vlak voor de onthulling ineens een ingeving en vliegen elkaar in de armen. Ze denken namelijk ‘honderd procent’ zeker te weten wie zich achter de make-up verschuilt. “Ik ga je kussen. We hebben gewonnen”, zegt Jeroen terwijl hij Fred knuffelt.�

Fred en Jeroen denken namelijk dat Dave Roelvink op de bühne staat, maar niks blijkt minder waar, want Ans Worst blijkt niemand minder te zijn dan Ellie Lust. “Dit is een shock”, zegt Carlo terwijl de panelleden van verbazing uit hun stoel vliegen. Ze kunnen niet geloven dat ze haar niet hebben herkend.�

Ook Ellie zelf moest even wennen aan haar nieuwe look. “Ongelofelijk zeg. Ik herken mezelf niet.” Normaal komt Ellie over als een stoere vrouw, maar met dit pak laat ze een andere kant van zichzelf zien. “Dit is zoveel vrouwelijkheid en dit is wie ik ook ben dus.” Volgens Ellie is haar stoere kant alleen maar haar buitenkant. “De mensen die mij goed kennen die weten ook dat in die stoere vrouw veel vrouwelijkheid en gevoeligheid zit.”

Ellie heeft enorm genoten van haar optreden, want dit was voor haar een droom. “Het was geweldig.” Ellie is als kind gepest en heeft om die reden wel eens gedroomd van een optreden, waarbij iedereen haar geweldig vond. “Dat is vanavond gebeurd.”

De vakjury en panelleden waren allemaal ontroerd door het optreden van Ellie en dat is wat ze ook met haar optreden wilde bereiken. “Ik straal natuurlijk één en al activisme uit, want daar heb ik jaren voor gestaan en nog steeds.” Met het nummer ‘Somebody To Love’ wilde Ellie een boodschap overbrengen. “Kan iemand voor mij iemand vinden om van te houden? Dus het komt uit mijn hart.”

Ellie had nog graag willen blijven, maar bij Make Up Your Mind nemen ze geen afscheid, maar zeggen ze alleen ‘no goodbye‘.�

Make Up Your Mind is elke zaterdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.Source link

More in Nederlands Nieuws

A2Z ADMINISTRATION

Advertisement
Advertisement
Advertisement

AD

Trending

Advertisement
To Top